21. joulu, 2014

21.12.2014

Tehtiin tänään hakuruutua Kristiinan ja Popain (Knu) kanssa . Vietiin 12 damia mettään ja koirat hakivat vuorotellen. Popai ja Jane hakivat kaks ensimmäistä nopeasti ja Popai vielä kolmannenkin. Jane joutui tekemään kolmannen eteen jo vähän töitä.Jalat menivät kovaa ,mut nenä ei ollut ihan mukana. Dami kuitenkin löytyi ja lopetin tänään Janen osalta tähän. Popai haki vielä yhden ;sekin joutui tekemään damin löytymiseksi jo töitä.

Sitten oli Saran vuoro. Saran haku ei oikein meinanut lähteä ollenkaan käyntiin. Löysi se yhden, mutta mentiin hakemaan sitten porukalla loppuja . Sara kuitenkin löysi ennen mua vielä pari damia.

Jane malttoi odotaa kauniisti Popain hakiessa, mutta Saran hakiessa oli vaikeampaa. Tietty minäkään en ollut niin keskittynyt Janeen, katsellessani Saran työtä...

Illalla oli kaksi rauhallista kiharaa. Vähän Jane vaikuttais rauhallisemmalta kuin ennen ...En tiedä kuvittelenko vaan sen olevan rauhallisempi kuin yleensä .Jane kuskailee normaalisti lelujaan illalla ihan vain huvikseen, mutta nyt se tyytyy vaan vaihtamaan loikoilupaikkaa. No about viikon kuluttua saa tietää ,onko Jane pieniin päin.