25. elo, 2015

Vepekoe 22.8.2015

Jane sai alokasluokan vepekokeesta 75 pistettä eli se riitti kolmanteen palkintoon. Saimme täsmälleen samat pisteet, kuin soveltuvuustestistä.

Esineen vienti epäonnistui jälleen. Myös harjoituksissa se on nyt tökkinyt, joten viennin epäonnistuminen ei tullut yllätyksenä.

Veneestä hyppy sujui mallikkaasti täysin pistein ,kuten myös veneen nouto.

Hukkuvan pelastus aiheutti hieman sydämmentykytyksiä. Vaikka Jane välillä ui ihan mallikkaasti, se toisinaan, varsinkin innostuessaan alkaaa uimaan pystyssä ja loiskuttamaan vettä tassuillaan. Nytkin se hukkuvan patukasta kiinni ottaessaan ui vielä siedettävästi ,mutta pikkuhiljaa se alkoi läpsyttämään etutassuilla vettä ja oli kohta aivan pystyssä. En oikein pystynyt katsomaan edes Janea, niin hirvittävän raskasta sen uiminen oli. Pelkäsin sen hukuttavan itsensä, kun se piti kaikesta huolimatta sitkeästi kiinni hukkuvasta. Sen tullessa rantaan lähemmäksi kutsuin sitä , koska se ei millään voinut edes nähdä eteenpäin veden vaahtoessa. Sen uinti parani hieman , kun se kuuli ääneni  ja hukkuva saatiin kuin ihmeen kaupalla keppien väliin. Urhea pikku Jane. Päätin samalla mielessäni, että loppusyksy keskitytään vesityöhön ja uinnin parantamiseen. Jos uiminen ei suju kunnolla, vaikeuttaa se mitä tahansa tehtävää.

Kuva on treeneistä, jossa vienti sujuu mallikaasti