10. heinä, 2016

Rally epiksissä

Osallistuttiin Janen kanssa kokeilumielessä epävirallisiin Rallytoko kilpailuihin, jotka järjestettiin kotipaikkakunnallamme Salossa. 

Opin paljon uutta Rallytokosta, varsinkin säännöistä. Ei ollut yllätys, että minä olin se heikompi lenkki. Kokonaistuloksesta 80/100, oli ohjaajan virheitä 18 ja Janelle tulkitsisin 2 virhettä ! Eli minä ainakin tarvitsen harjoitusta ! Pahin virhe Tvä, väärin suoritettu tehtävä (-10) tapahtui , kun mulla meni askelmerkit täysin sekaisin kyltillä 3. Tehtävässä olisi pitänyt ottaa ensin yksi kävelyaskel ja istuttaa koira, sitten kaksi kävelyaskelta ja istuttaa koira ja vielä kolme kävelyaskelta ja istuttaa koira. No minä onnistuin tekemään askeleet 2-3-3. Eli laskeakin pitäisi osata. Onhan yhdestä kolmeen laskeminen aika vaikeaa🤔

Neljän ensimmäisen kyltin aikana saatiin yhteensä 16 virhettä. Muistinkohan hengittää yhtään.

No sen verran kuitenkin innostuin, että tuli selailtua, missäköhän seuraavat epikset tai kokeet on. Luulin, että Kilpailija on hävinnyt minusta kokonaan.

Jollain lailla on kiva vaan reenailla omaksi iloksi ilman koe/kilpailu rasitetta ,mutta onhan se silti kiva kuitenkin joskus testata osaamista. Kokeitten suurin hyöty taitaa kuitenkin olla siinä, että se antaa motivaatiota harjoitteluun. Koepäivämäärä kun alkaa lähestyä, alkaa treenailukin lisääntyä 👍.